Skip to content

RENDEZVÉNYEK

A MORO BORHÁZBAN

CÉGES & PRIVÁT RENDEZVÉNYEK

A helyszín adottságai lehetőséget nyújtanak bármely jellegű elképzelés megvalósítására, igény szerint személyre szabott, változatos programok megszervezésére.

PRÉMIUM
ÉTELEK & ITALOK

A MORO BORHÁZ kizárolagos Catering partnere az Aston Catering Budapest, amely mennyei gasztroélményt nyújt minden vendégének, legyen az üzleti vagy családi esemény.

EXKLUZÍV
HELYSZÍN

A MORO BORHÁZ Etyek szélén, nyugott és exkluzív környezetben található, vendégei számára évszaktól függetlenül egyaránt kínál kinti és benti programlehetőségeket.

RENDEZVÉNYEK A MORO BORHÁZBAN

A MORO BORHÁZ, Etyek pincesorai előtt elhaladva, a falu szélén, varázslatosan nyugodt, exkluzív környezetben várja vendégeit Budapesttől 30 km-re az év bármely időszakában.

Az 50-80 főt befogadó pincében céges rendezvények, privát események, születésnapok, borkóstolók, borvacsorák, csapatépítő tréningek, disznótorok, esküvők tarthatóak. A meleg évszakban a borház előtti kert nyújt különleges szabadtéri programlehetőségeket, de az őszi-téli időszakban sátorral és fűtőtestekkel tökéletes kiegészítése a kert a pincében tartott rendezvénynek.

A helyszín adottságai lehetőséget nyújtanak bármely jellegű elképzelés megvalósítására, igény szerint személyre szabott, változatos programok megszervezésére

TECHNIKA & BERENDEZÉS

• A pincében alap hangtechnikát biztosítunk a bérleti díjban.
• A bérleti díj tartalmazza az 50 fő leültetésére alkalmas diófa asztalokat és padokat.

A MORO Borház rengeteg lehetőséget nyújt dekoráció, berendezés és technikai felszereltség kapcsán, amelyre ajánlatot a helyszíni megtekintést követően a bérlő igényeinek megfelelően készítünk el.

Milyen berendezéseket tudunk biztosítani igény esetén?
• Spandexes körasztalok (6 fő), max. 8 db
• Spandexes táblaasztalok (4 fő), max. 12 db
• Spandexes könyöklők (igény szerint)
• Csillagsátor a borház bejáratához
• Sátor (akár több) a borház előtti területen igény szerint felállítva
• Hőgombák
• Világítástechnika igény szerint a borházban és a borház előtti területen
• VIP szoba kialakítása borház kistermében
A pontos árajánlatot személyes egyeztetés után tudunk készíteni.

CATERING

A kizárólagos catering partnerünk az Aston Catering Budapest , amely tudja, hogy egy sikeres gasztroszolgáltatást nyújtó csapat
összeállítása olyan, akár egy kiváló étel megalkotása, minőségi hozzávalók szükségesek hozzá, szív nélkül lehetetlen elkészíteni, és az ízeknek tökéletes összhangban kell lenniük ahhoz, hogy megszülessen a harmonikus végeredmény.

Ezzel az elhatározással alkottuk meg professzionális catering manufaktúránkat, amelynek több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakértő csapata mindig ugyanazzal a maximalizmussal és szenvedéllyel szolgálja ki vendégeit.

Legyen szó akár üzleti eseményről (konferencia, partner party, csapatéptő, üzleti reggeli/ebéd/vacsora) vagy családi összejövetelről (esküvő, keresztelő, szülinap, névnap, évforduló) személyre szabott a létszámnak és évszaknak megfelelő ajánlatunkért
forduljon hozzánk bizalommal:

hello@astoncatering.hu

DEKORÁCIÓ

Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a borház már
önmagában a dekoráció alapját képezi. Ehhez társul dekorosaink rengeteg ötlete és gyönyörű kivitelezése és már kész is a tökéletes rendezvényhelyszín.

Árajánlatot egy kötelezettségmentes személyes egyeztetés után tudunk küldeni, személyre szabottan.

BÉRELHETŐ EGYEDI
FELIRATOK/ÓRIÁS BETŰK

Egyedi fa, vagy neon feliratokkal, esetleg dekorációs kalligrafikus versmegjelenítéssel is hozzá tudunk járulni a rendezvény sikeréhez, hiszen ilyeneket ritkán lát az ember!

Ha tovább gondolnák és egyedi szöveget szeretnének kalligrafikusan megjeleníteni, vagy saját neon szöveget felhasználni az esküvőjükön, majd utána akár emlékbe megtartani, abban is segítségükre tudunk lenni!

DJ & EGYÉB
ZENEI SZOLGÁLTATÁS

Egy DJ kulcsszerepet játszik minden rendezvény esetében, hiszen ha szeretné, oltári buli hangulatot teremt, viszont, ha a helyzet úgy kívánja, aláfestő zenével szórakoztatja a közönséget, nem is beszélve az időzítésről és a vendégekkel való kommunikációról.

Bármely kategóriában tudunk biztosítani DJ-t a rendezvényhez, akár külföldi DJ-t, zenészt, énekest, sőt világsztárokat is teljeskörű ügyintézéssel.

Mivel a teljes magyar zenei iparral szoros kapcsolatban állunk, így nincs olyan magyar sztárvendég, akit nem tudunk biztosítani a rendezvényre.

Ha azt szeretné, hogy Rúzsa Magdi, Zoltán Erika vagy Kasza Tibi énekeljen a rendezvényen,
vagy akár Mága Zoltán vagy más, ismert komolyzenész, virtuóz adjon műsort, akkor nincs más teendője, csak jelezze felénk az igényét, hogy pontos ajánlatot készíthessünk.

EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

FOTÓ, DRÓN &
AFTERMOVIE

Ragadja meg a rendezvény
legfontosabb pillanatait képekben és
akár videókban is. A megörökítésben is
szíves rendelkezésére állunk.

Rendezvényfotózás:
150.000 Ft/rendezvény

Drónozás a rendezvény napján és az
esemény ideje alatt: 120.000 Ft/nap

Aftermovie (1-5 perc közötti video klip
highlight zenével, a legmodernebb
technikával rögzítve és vágva):
300.000 Ft/rendezvény

TRANSZFER
SZOLGÁLTATÁS

Amennyiben szükség van transzferekre, akkor ezt megszervezzük Önöknek akár
személyautóval, akár busszal, a rendezvény típusától függően, igény szerint.

További részleteket a személyes egyeztetést követően tudunk nyújtani.

FŰTÉS &
HŰTÉS

Felhívjunk szíves figyelmüket, hogy a borház rendelkezik működő fűtésrendszerrel, így hidegebb időszakban a pincét fűtjük.

A legnagyobb melegben a pince adottságai miatt igazi hőség esetén is kellemes a beltéri hőmérséklet, kültéren hasznos lehet pár párásítós ventillátor.

Hidegebb időben a borház előtti területre javasoljuk a hőgombákat, amelyeket igény esetén felár ellenében biztosítunk.

BÉRLETI KONDÍCIÓK

A borház és a hozzá tartozó fogadó terület, illetve a parkoló bérlése eseményre az év
bármely időszakában értendő.

1 napos bérleti díj PÉNTEK / SZOMBAT / VASÁRNAP / HÉTKÖZNAPRA ESŐ
ÜNNEPNAP ESETÉN: 350.000 Ft + ÁFA

1 napos bérleti díj HÉTFŐ / KEDD / SZERDA / CSÜTÖRTÖK (amennyiben nem
ünnepnap) ESETÉN: 250.000 Ft + ÁFA

A bérlési időszak a rendezvény napján délelőtt 10:00-tól kezdődik és a rendezvényt
követő reggel 06:00-ig tart. Záró időpont: 08:00

A helyszín tartalmazza az 50 fő leültetésére alkalmas diófa asztalokat és padokat.

Amennyiben az ügyfél más típusú berendezéseket szeretne használni, akkor
arra ajánlatot készítünk a megrendelő igényei alapján.

LÉTSZÁMKORLÁT

A borházban 50 fő tud tartózkodni kényelmesen, ültetett vacsorás rendezvény esetén.

Ha állófogadás, akkor a létszám bővíthető körülbelül 80 főig.

Amennyiben a borház előtti területen is kialakításra kerül vendégek fogadására alkalmas bútorzat és a teljes teret használja a bérlő, akkor akár 150 fővel kényelmesen lehet rendezvényt bonyolítani, de fontos figyelembe venni a borház belső kapacitását a tervezésnél.

A bérlemény a feltüntetett kezdeti időponttól vehető igénybe és kezdhető meg annak berendezése. A feltüntetett időpontig a bérleményt el kell hagyni és a bérlő eszközeit el kell szállítani. Ezen szabályt akkor, amikor a rendezvényt rendezvény követi szigorúan vesszük, amennyiben nincs új rendezvény a rendezvényt követően, akkor a helyszín elhagyása megállapodás tárgyát képezi, ha túlnyúlna a záró időponton.

A helyszín bérleti díja kizárólagos használatot biztosít és tartalmazza a közüzemi díjakat, illetve az elő- és utótakarítás díját.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy helyszínünk és szolgáltatásaink nyílt opcióval dolgoznak, így lefoglalásuk csak a foglaló kifizetésével lehetséges, amely 50% minden esetben. Ebből adódóan helyszínünk foglaltsága, szolgáltatásaink elérhetősége folyamatosan változhat.

Ajánlatunk és a benne szereplő árak a szerződés megkötéséig tájékoztató jellegűek és kötelezettség nélküliek.

A foglaló a rendezvény lemondását követően nem kerül visszafizetésre.

A helyszín bérlésére vonatkozó ajánlatunk a catering szolgáltatások megrendelésével együtt érvényes. Amennyiben eltérő catering céget szeretnének igénybe venni, erre egyeztetést és jóváhagyást követően 300.000 Ft + ÁFA lelépési díj fizetése mellett van lehetőség.

kapcsolat

Amennyiben kérdése merülne fel vagy ajánlatot kérne,
vegye fel velünk a kapcsolatot és mi 3 napon belül
válaszolunk igényeire.

Minden üzenetre válaszolunk. Ezért kérjük, ellenőrizze spam mappáját is.